2013年1月28日星期一

hva gjør nike butikken stasjon kvinner gal

"Remus skulle komme tilbake!" To Gryffindors stoppet sin dekan, "Remus har vært her på en fireårig skole, gjorde han ikke skadet noen! Som bare var bare en ulykke!" Wave nike free run hardt."Det var vår skyld, professor." nike snart irrasjonelle venner bak ham: «Vi hørte ikke ord Professor, og gikk inn i Chamber of Secrets. Dette er vår feil, Remus å gjøre med saken, han faktisk ofre. Professor, håper vi at du vil re-vurdere å la Remus tilbake, vil han definitivt ønsker å komme tilbake til skolen. "

nike norge stoppet og så på de to guttene: "Hvis du virkelig ting fra dette er en leksjon, da vil jeg være veldig fornøyd." Hun ikke lenger omsorg for dem, og drive dem ut av kontoret."Hvilken vei? Professor McSnurp faktisk ikke vil la Remus tilbake?" Sirius Professor McSnurp vet ikke hvorfor det er slik beslutning, siden Remus var her på en fireårig skole, som sa dette professor som faktisk er å akseptere ham. For den saks skyld, han var ikke skadet og nike er det ikke? De har ikke noe imot, hvorfor ikke la Remus tilbake?

De analyserte at professor McSnurp er ikke den type orden studenter og professorer til å forlate sine egne prinsipper, så selv om hun liker Remus ('Selvfølgelig liker hun Remus Remus klassen var alltid den første ferdig deformert! hennes totale poeng til ham gjør du ikke? 'nike free sa.), men hun vil ikke være et brudd på rektors avgjørelse.

没有评论:

发表评论