2013年5月20日星期一

www.frikvarter.dkwp-contentuploadsinc.php nike free sko tpa462

Gift denne dag,nike sko, foran Lin familien foruden venner og familie kommer til Hershey, tilskuere se crowd gør det. Lou rocks grund Hu Meijiao hjem langt de fleste er bjerg, lederen af ​​de pårørende til at komme til at sende pro dag kom Lou klipper, på udkig efter et sted at bo på sygehusene. Efter nogen dressing Hu Meijiao ansigtet af en nyt udseende, en rød silke ansigt nyt tøj, spiller langvejs Ligesom en brændende flamme. Kom til bryllup i tillæg til Linsi Yang, landsbyen hovedet Wang Tai Po og Chan Changshun på vegne af ledelsen af ​​landsbyen udvalg, Meng ni mere for at åbne sin egen røde varevogn, ledsaget af Oscar og en pige kaldet meme.

Ifølge lokal skik, skal brudgommen holde bruden til bilen, er kvindens fødder ikke tilladt indtil mandens hjem før landing, heller ikke lov til at tale. Den Lin Siyang Hu Meijiao holde ud til bilen, fik alle sammen, bilen starter, efterfulgt af en gruppe af børn fulgte bilen i ryggen råbte til Fengpao den. Adskillige børn og teenagere åbne for at se på bilen fra en afstand, der hver tændte fyrværkeri i hånden, med byger af eksploderende Jumping pletter af røg i luften. Linsi Yang ud af bilen, nike free sko slå Hu Meijiao, hold til deres eget værelse, se crowd adskilt fra en vej, for at være den Linsi Yang kom 'Wow, "tæt på.

Lin buen Laoshuan fortsætter, smilende at mødes unge og gamle mand kom til Hershey. De ældre Han Rong lange sukkerrør dirrende kom til at lykønske den førende målscorer for barnebarn Hexiao Wang Lin familien Hejia Ping mellem ikke mere end han bange Rongjiu for at takke Linsi Yang frelsende nåde at sige vi skulle komme til at se. Se basale gæster i fremmøde, befalede Lin Laoshuan vinen servering på kok, cook er Lin Laoshuan specielt kom fra den nærliggende landsby, sagde nike madlavning berømt, nær landsbyen Hvilke bryllupper og begravelser er nike hjælpe.

Related articles:

没有评论:

发表评论